Vergeet het onderhoud van uw gebit niet!

Sinds de coronacrisis zouden minder mensen (een kwart van de bevolking volgen onderzoekers van Independer) niet meer naar de tandarts gaan. Sommigen uit angst, omdat ze niet weten of het veilig is en anderen omdat ze klachten hebben.

Wat hygiëne betreft hoeft u zich echt geen zorgen te maken! Zelfs helemaal niet. Wij tandartsen geven hygiëne altijd al prioriteit nummer één. Sinds de coronacrisis zijn daar nog een aantal maatregelen bovenop gekomen. In de wachtruimte wordt rekening gehouden met een maximaal aantal gegadigden. En niemand gaat naar binnen zonder mondkapje. Ook vragen we de bezoekers hun handen te reinigen en desinfecteren onze medewerkers, de praktijk, deurknoppen, de stoel en andere voorwerpen meerdere malen per dag.

Het verzorgen van uw gebit is iets wat u niet dient te onderschatten. Zo is uit onderzoek gebleken dat de conditie van uw gebit ook bepaald hoe de conditie van uw weerstand is. Het is belangrijk om uw gebit jaarlijks te laten controleren. De gezondheid van uw mond is per slot van rekening ook van invloed op uw algehele gezondheid.

Publicatiedatum: 29-01-2021


Terug naar overzicht